Kritik Erdoğan Davutoğlu görüşmesi sona erdi

Bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 1 saat 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştirmişti.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Beştepe'deki görüşmesinin ar

Kritik Erdoğan Davutoğlu görüşmesi sona erdi
Bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 1 saat 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştirmişti.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Beştepe'deki görüşmesinin ardından kulislere yansıyan bilgilere göre, Başbakan Davutoğlu AK Parti'yi kongreye götürme kararı aldı.
 
DAVUTOĞLU ADAY OLMAYACAK
 
Başbakan'ın kongrede aday olmayacağı öğrenildi.
 
Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu yarın saat 11.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek MYK toplantısı sonrası basın toplantısı düzenleyecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset