Koray Aydın'a genel başkanlık baskısı

MUHALİF BASKI VAR   MHP'de 1 Kasım başarısızlığının etkisi devam ediyor. Muhalif MHP'liler Devlet Bahçeli'ye karşı Koray Aydın'ın etrafında toplanıyor. 1 Kasım seçimlerinde Trabzon'dan yeniden milletvekili seçilemeyen Aydın'ı, seçimlerden sonra pek çok mu

Koray Aydın'a genel başkanlık baskısı
MUHALİF BASKI VAR
 
MHP'de 1 Kasım başarısızlığının etkisi devam ediyor. Muhalif MHP'liler Devlet Bahçeli'ye karşı Koray Aydın'ın etrafında toplanıyor. 1 Kasım seçimlerinde Trabzon'dan yeniden milletvekili seçilemeyen Aydın'ı, seçimlerden sonra pek çok muhalifin arayıp kendisine "genel başkanlık" teklifinde bulunduğu belirtildi. 
 
TEMKİNLİ DAVRANIYOR
 
Aydın'ın görüşmeler sonrasında teşkilatın nabzına göre tavır alacağına da dikkat çekiliyor. Aydın'ın da sonuçlardan rahatsız olan parti teşkilatı yöneticileri, yeniden vekil seçilemeyen adaylar ve delegelerle görüştüğü, ancak bu kez "temkinli" davrandığı seslendiriliyor.
 
AKŞENER Mİ AYDIN MI?
 
Muhaliflerin, genel başkanlık için en güçlü rakiplerden biri olduğuna inandığı eski TBMM Başkanvekili Meral Akşener'in "Bahçeli'ye rakip olmak istememesi" durumunda, Koray Aydın'ın en güçlü rakip olduğu düşüncesinden hareketle, seçimlerden sonra Aydın'la da görüşmeler yaptıkları ve "genel başkan adaylığı" için Aydın’ı iknaya çalıştıkları iddia ediliyor.
 
SesimizTrabzon

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset