Koray Aydın 'dan ihraçlara tepki

Hayır" diyeceğini açıklayan Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve İsmail Ok'u ihraç kararı almasına Koray Aydın'dan büyük tepki.

Koray Aydın 'dan ihraçlara tepki

MHP Genel Merkezi başkanlık referandumunda "Hayır" diyeceğini açıklayan Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve İsmail Ok'u ihraç kararı almasına Koray Aydın'dan büyük tepki.


Bu kararı eleştiren Koray Aydın, Partinin hiç bir kurulunda istişare edilmeden, tabanın sesi dinlenilmeden alınan "evet" kararına karşı çıkmanın neden suç olduğunu anlayamadığını belirterek "Türk siyaseti çalkalanırken, siyasi tercihler sebebiyle olmaması gereken ayrışmalar yaşanırken birlik ruhu sürekli zedeleniyor hareketimizde. MDK kararıyla Sinan Oğan, Nuri Okutan, İsmail Ok ve Yusuf Halaçoğlu'nun partimizden ihraç edildiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Partimizin hiç bir kurulunda istişare edilmeden, tabanın sesi dinlenilmeden alınan "evet" kararına karşı çıkmak neden suçtur? Parti içi muhalefet, farklı görüşlerin varlığı demokrasiyi güçlendiren durumlardır. Zararı yok faydası vardır. Neden bunlara karşıyız? Çare uzaklaştırmak, kapatmak, ötekileştirmek değil; bir arada tutmak, kazanmak ve saygı duymak olmalıdır. İhraç edilen arkadaşlarımızın ülkücü-milliyetçi harekete hizmet etmeye devam edeceklerine inancım tamdır." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset