Koray Aydın başkanlığa aday mı?

BAHÇELİ'YE RAKİP   1 Kasım seçimlerinde Trabzon’dan yeniden milletvekili seçilemeyen Koray Aydın’a "genel başkanlık" teklifinde bulunulduğu, Aydın’ın da gelen telefonların ardından nabız yokladığı ileri sürüldü. 10. Olağan Kurultayı’nda Devlet Bahçeli’nin

Koray Aydın başkanlığa aday mı?
BAHÇELİ'YE RAKİP
 
1 Kasım seçimlerinde Trabzon’dan yeniden milletvekili seçilemeyen Koray Aydın’a "genel başkanlık" teklifinde bulunulduğu, Aydın’ın da gelen telefonların ardından nabız yokladığı ileri sürüldü. 10. Olağan Kurultayı’nda Devlet Bahçeli’nin rakibi olan ve 441 oy alan Aydın’ın adı, parti içi muhalefette yeniden "genel başkan adayı" olarak anılıyor.
 
AYDIN DA RAHATSIZ
 
Bahçeli’nin olağanüstü kurultayı toplamaması halinde, partinin giderek güç kaybedeceğini düşünen muhalifler Aydın seçeneğini de gündemde tutuyor. Aydın’ın sonuçlardan rahatsız olan parti teşkilatı yöneticileri, yeniden vekil seçilemeyen adaylar ve delegelerle görüştüğü belirtildi. Meral Akşener’in rakip olmak istememesi durumunda Aydın’ın en güçlü seçenek.
 
Sesimiz Trabzon

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset