Kılıçdaroğlu’ndan ’700 dolarlık’ ayakkabı yanıtı: "100 dolara veririm"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendisi hakkında bir gazetede yer alan ve "Giydiği ayakkabıların 700 dolar olduğu" yönündeki habere ilişkin, "Bana 100 dolar versinler ben de 100 dolara ayakkabıyı vermeye razıyım" dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdar

Kılıçdaroğlu’ndan ’700 dolarlık’ ayakkabı yanıtı: "100 dolara veririm"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendisi hakkında bir gazetede yer alan ve "Giydiği ayakkabıların 700 dolar olduğu" yönündeki habere ilişkin, "Bana 100 dolar versinler ben de 100 dolara ayakkabıyı vermeye razıyım" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi Yaşar Kemal Parkı açılış törenine katıldı. Törende gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin yeni bir sürecin içinde olduğunu belirterek, "Bu süreçte hepimize düşen görev var. Şunu hiç kimsenin unutmasını istemem. Eğer bir siyasal parti sorunların kaynağı olmuşsa o siyasal partinin bu ülkede sorun çözme yeteneği bitmiştir. Bir seçim yaşadık daha milletvekilleri yemin etmediler, parlamento açıldı" dedi.

"İLK BASKI MEDYA ÜZERİNDEN BAŞLADI"

İlk baskının medya üzerinden başladığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Şunu çıkıp rahatlıkla televizyon ekranlarından söylüyorlar, "Falan gazetenin sahibi artık o gazeteyi yönetemez" diyorlar. "Biz yöneteceğiz" diyorlar, ne demek yöneteceksiniz? Hani mülkiyet hakkı kutsaldı, hani kimseye müdahale edilmeyecekti? Daha yemin töreni başlamadan bunlar oluyorsa hepimizin oturup düşünmesi lazım" ifadelerini kullandı.

700 DOLARLIK AYAKKABI İDDİASI

Kendisi hakkında bir gazetede yer alan ve "Giydiği ayakkabıların 700 dolar olduğu" yönündeki haberlere ilişkin açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, "Bana 100 dolar versinler ben de 100 dolara ayakkabıyı vermeye razıyım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset