Kılıçdaroğlu’na ’Cimin üzümü’ ikram edildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Erzincan'da "Cimin üzümü" ikram edildi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Erzincan'da seçmene seslendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde Kılıçdaroğ

Kılıçdaroğlu’na ’Cimin üzümü’ ikram edildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Erzincan'da "Cimin üzümü" ikram edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Erzincan'da seçmene seslendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde Kılıçdaroğlu'na, Erzincan ve diğer illerden CHP'li milletvekili adayları ile partililer eşlik etti. Kılıçdaroğlu'nu dinlemeye gelen vatandaşlar miting alanındaki bekleyişleri sırasında yağan sağanak yağmura yakalandı. Mitingin ardından CHP Erzincan İl Teşkilatı tarafından Kılıçdaroğlu'na Cimin üzümü ikram edildi ve hediye olarak da el işlemeli bakır tepsi verildi.

Kılıçdaroğlu miting konuşmasının sonunda, Erzincan milletvekili adayları ve il teşkilatı mensuplarıyla el ele tutuşarak partililerini selamlayıp karanfil dağıttı. CHP Lideri otobüsten indiği sırada kendisiyle selfie çektirmek isteyenleri geri çevirmedi. Kılıçdaroğlu, ardından Sivas'ta düzenleyeceği miting için Erzincan'dan ayrıldı.

Kılıçdaroğlu’na ’Cimin üzümü’ ikram edildi

Kılıçdaroğlu’na ’Cimin üzümü’ ikram edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler