Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi bu hale kim getirdi?

Cumhuriyet Halk Partisi grup toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hükümeti eleştirdi.  Kilis'in yaşanmaz bir hale geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi bu hale hükümetin getirdiğini dile getirdi.   Kılıçdaroğ

Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi bu hale kim getirdi?
Cumhuriyet Halk Partisi grup toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hükümeti eleştirdi.  Kilis'in yaşanmaz bir hale geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi bu hale hükümetin getirdiğini dile getirdi.
 
Kılıçdaroğlu, “Gidin Kilisli annelere sorun bakalım, o evlerde nasıl oturuyorlar? Pekiyi, soru şu: Türkiye’yi bu hale kim getirdi? Türkiye’yi bu hale 14 yıldır bu ülkeyi yönetenler getirdi. ’Size ne’ dedik, Suriye’nin iş içine karışmayın kardeşim. Sana ne Suriye’den. Bir sabah durup dururken Suriye’yi düşman ilan ettik" ifadelerini kullandı.
 
Kılıçdaroğlu, “İşsizlik bütün kötülüklerin anasıdır” diye devam ederek, “İşsizliğin olduğu bir ülkede toplumsal barışı sağlayamazsınız, huzuru bulamazsınız. Dayanışma gücünü hayata geçiremezsiniz. İşsizlik varsa herkesin kafası başka yerdedir. 3 milyon 750 bin hanenin günlük geliri 4 liranın altında. Çocuklar yatağa aç giriyorlar. Pekiyi Ankara’daki beylerin çocukları ne yapıyor, yatağa aç mı giriyor? Ben sizi düşünüyorum sizi” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset