Kılıçdaroğlu MYK üyeleriyle görüşüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesinin ardından Genel Merkez'de Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleriyle biraraya geldi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu ile Ankara Palas'ta yapılan 1,5 saatlik görü

Kılıçdaroğlu MYK üyeleriyle görüşüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesinin ardından Genel Merkez'de Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleriyle biraraya geldi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu ile Ankara Palas'ta yapılan 1,5 saatlik görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi'ne geldi. Kılıçdaroğlu'nun koalisyon görüşmesiyle ilgili MYK üyeleriyle biraraya geldiği öğrenildi. Başbakan Davutoğlu'nun saat 16.30'da yapacağı açıklamanın ardından Kılıçdaroğlu'nun da CHP Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler