Kılıçdaroğlu ile aynı tercihi yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından 21 yıldır düzenlenen Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nda oy kullandı. İki lider, "Filistinli Kızın Direnişi" isimli görüntüyü ödüle lay

Kılıçdaroğlu ile aynı tercihi yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından 21 yıldır düzenlenen Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nda oy kullandı. İki lider, "Filistinli Kızın Direnişi" isimli görüntüyü ödüle layık buldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Türkiye Haber Kameramanları Derneği yönetim kurulu, liderlere haber kameramanlarının çalışma alanlarındaki yaşadığı zorlukları anlattı. Haber kameramanlarının kamuoyunun gözleri ve kulaklar olduklarını belirten Dernek Başkanı Aytekin Polatel, kameramanların zor bir görevi yerine getirdiğini ifade etti. Polatel, kameramanların çalışma koşullarının iyileştirilmesi konusunda liderlerin yardımcı olmasını istedi.

Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun da ortak görüşü "Haber kameramanlarının zor bir görevi başarıyla yerine getirdikleri" oldu. Başkan Polatel, iki lidere de haber kameramanlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Başbakan Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile yapılan ayrı ayrı görüşmede, Yılın Haber Görüntüsü kategorisinde yarışan görüntüler liderlere izlettirildi. İki lider de, oylarını aynı görüntü için kullandı. Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu, yılın en iyi haber görüntüsü olarak "Filistinli kızın direnişi" rumuzlu haberi seçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler