"Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş’a tavsiyem..."

Muhalefeti eleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş'a tavsiyem; genel merkezlerini haritayla döşesinler" dedi.AK Parti'nin Genişletilmiş İl başkanları Toplantısında konuşan Davutoğlu, muhalefet partilerinin terör örgütünün te

"Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş’a tavsiyem..."

Muhalefeti eleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş'a tavsiyem; genel merkezlerini haritayla döşesinler" dedi.

AK Parti'nin Genişletilmiş İl başkanları Toplantısında konuşan Davutoğlu, muhalefet partilerinin terör örgütünün tezlerini kullanarak AK Parti'yi suçlamaya çalıştığını ifade ederek, "Bir millet, saldırı altındayken herkes sınavdadır. 1 Kasım'da millet, sınavı kaybedenleri açıklamış oldu" diye konuştu. Muhalefeti eleştiren Başbakan, "1 Kasım'da CHP 34 ilde milletvekili çıkartamadı.Sizin göreviniz bize laf yetiştirmek değil, iç muhasebenizi yapmaktır. MHP hiçbir ilde birinci parti olamadı, 35 ilde de milletvekili çıkaramadı. HDP 1 milyon oy kaybı yaşadı. Bu topraklarda sırtını dağlara değil de, dağ gibi millete dayayanlar yaşar, HDP bu yüzden emanet oyları kaybetti. Türkiye partisi olmaktan uzaklaştılar. Kılıçdaroğlu,Bahçeli ve Demirtaş'a tavsiyem genel merkezlerini haritayla döşesinler" ifadelerini kullandı.

Terörle mücadele konusunda bir kez daha kararlılık mesajı veren Davutoğlu, "Operasyonlar sürüyor, terörün kökü kazınana kadar mücadelemiz sürecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler