Kayyum değerlendirmesi: ’’Burası bir hukuk devleti’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koza - İpek Grubu'na kayyum atanmasıyla ilgili, "Biz böyle bir şey yapmadık. Her şeyimiz sağlam" diyorsanız kaçmanıza da gerek yok. Adam gibi çıkar savunursunuz. Burası bir hukuk devleti" dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Kayyum değerlendirmesi: ’’Burası bir hukuk devleti’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koza - İpek Grubu'na kayyum atanmasıyla ilgili, "Biz böyle bir şey yapmadık. Her şeyimiz sağlam" diyorsanız kaçmanıza da gerek yok. Adam gibi çıkar savunursunuz. Burası bir hukuk devleti" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV – A Haber televizyonu ortak yayınında soruları yanıtladı. Erdoğan Koza – İpek Grubu'na kayyum atanmasına ilişkin, "Kayyum kararıyla ilgili ortaya konan eylemleri görüyorsunuz. Pekİ daha önce bu yargı bu ülkede,

bizim silahlı kuvvetlerimizden tutunuzda çok farklı yazarları çizerleri içeri attığı zaman bunların hiç sesi çıkıyor muydu? Şİmdi iş döndü kendilerine geldi. Kendilerine gelince, bu işin patronu olan zat Türkiye'de değil, kaçtı gitti. Bunların destek kıtası durumunda olan savcılar, hakimler bunlar da gitti. Tamam burası hukuk devleti niye kaçıp gidiyorsunuz. Kalın "Biz böyle bir şey yapmadık. Her şeyimiz sağlam" diyorsanız kaçmanıza da gerek yok. Adam gibi çıkar savunursunuz. Burası bir hukuk devleti. Bu hukuk devletinde de yargı gerekli olan çalışmayı yapacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler