Kamalak: "Ben hukukçuyum paralelle işim olmaz"

Düzce'de partisinin il teşkilatını ziyaret eden Saadet Partisi Gene Başkanı Mustafa Kamalak, paralel yapıya yakın olduğu konusundaki eleştiriler hakkında değerlendirme yaptı.Genel seçimlerin olacağı 1 Kasım öncesi, il teşkilat gezileri kapsamında Düzce'ye

Kamalak: "Ben hukukçuyum paralelle işim olmaz"

Düzce'de partisinin il teşkilatını ziyaret eden Saadet Partisi Gene Başkanı Mustafa Kamalak, paralel yapıya yakın olduğu konusundaki eleştiriler hakkında değerlendirme yaptı.

Genel seçimlerin olacağı 1 Kasım öncesi, il teşkilat gezileri kapsamında Düzce'ye gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, paralel örgüte destek verdiği yolundaki suçlamalara açıklık getirdi. Mustafa Kamalak ayrıca hafta başında Hakkari'nin Dağlıca kırsalında teröristlerce şehit edilen Cihan Aksarı'nın baba evine taziye ziyareti de gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Genel başkanı Mustafa Kamalak, Paralel örgüte destek olduğu şeklindeki suçlamalara da açıklık getirdi. Mustafa Kamalak, "Bugün TV'ye, Samanyolu'na çıktığımızdan dolayı yoğun eleştiri aldık. Hepinizin bildiği gibi Kanal 7 milli görüşçülerin alın teriyle kurulmuş bir televizyon kanalıdır. Çağırdılar da çıkmadık mı? Biz talepte bulunduk. Yok dediler. Bir yere çıkmasak yoksunuz diyorlar. Çıksak paralelci oluruz. Öbür taraftan ben bir hukukçuyum paralelle falan ilişkim yok benim. Dershanelerle biliyorsunuz toplum nezrinde bu paralel olayları patlak verdi. Kanun çıkardılar. Ben hukukçu olarak anayasacı olarak dedim ki sizin bu kanununuz, anayasaya aykırı dedim. Ne yönden aykırı, eğitim eğitim hakkına müdahale ettiği için anayasanın 42.maddesi aykırı dedim. Çalışma ve özgürlüğüne aykırı getirdiği için 48. maddesine aykırıdır dedim" dedi.

Basın toplantısının ardından Hakkari'nin Dağlıca kırsalında teröristlerce kurulan hain pusuda şehit olan Cihan Aksarı'nın baba evine giden Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, burada şehit babası Cemal Aksarı ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Kamalak:

Kamalak:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset