Kabine bugün belli olacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün Cumhurbaşkanı Eedoğan'la bir araya gelmesi ve 64. hükümette yer alan isimleri bugün açıklaması bekleniyor.Davutoğlu, parti içi mekanizmaları işleterek isimler üzerinde detaylı bir çalışma yapıyor. Davutoğlu'nun bugün Cum

Kabine bugün belli olacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün Cumhurbaşkanı Eedoğan'la bir araya gelmesi ve 64. hükümette yer alan isimleri bugün açıklaması bekleniyor.

Davutoğlu, parti içi mekanizmaları işleterek isimler üzerinde detaylı bir çalışma yapıyor. Davutoğlu'nun bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelmesi de bekleniyor. Olası görüşmenin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşeceği kaydediliyor. Bu görüşmenin ardından ise Davutoğlu'nun 64. hükümette yer alan isimleri düzenleyeceği basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler