Jurrassic Park’ın açılışında gençlere çağrı

Adana'da dinozor maketlerinin sergilendiği Jurrassic Park'ın açılışını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin siyasete ilgi göstermesi gerektiğini belirterek, "Gelin siyaseti gençleştirelim" dedi.Çukurova ilçesinde bulunan Doğal Park 2 içer

Jurrassic Park’ın açılışında gençlere çağrı

Adana'da dinozor maketlerinin sergilendiği Jurrassic Park'ın açılışını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin siyasete ilgi göstermesi gerektiğini belirterek, "Gelin siyaseti gençleştirelim" dedi.

Çukurova ilçesinde bulunan Doğal Park 2 içerisine yapılan Jurassic Park, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, parkın bölgede önemli bir açığı kapattığını, Gaziantep, Osmaniye, Mersin gibi illerdeki çocukların bu park için ailelerinden Adana'ya gelmek isteyeceğini dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu ise gençlerin siyasete ilgi göstermesi için çağrıda bulunarak, "Burası dinozorların sergilendiği bir park ama gelin siyaseti gençleştirelim. Gelin, siyasette söz sahibi olun. Siyasette daha etkin olun. Gelin, siyasette Türkiye'nin geleceği için söz ve karar sahibi olun. Bunu yaptığınız zaman emin olun gençler hak ettiği şekilde ülkeyi yönetmeye başlayacaklar. Kadınıyla, erkeğiyle bir arada alın teriyle emek harcar, Türkiye'nin sorunlarını masaya yatırırsak emin olun en güzel çözümleri yine gençler, sizler yaratacaksınız. Umudumuz ve geleceğimiz olan gençler. Diyeceksiniz ki "Gençler olarak siyasete girelim de eskiler bize yer vermiyor yeteri kadar, önümüzü açmıyor." Ama siz gençsiniz. Mücadele edeceksiniz. Alın teri dökeceksiniz. Ben size sadece bir söz veriyorum. Gelin önünüze bir engel çıkarsa, sözüm söz o engeli kaldıracağım" dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi partililer tarafından kesilerek, barış dilekleriyle gökyüzüne güvercinler bırakıldı.

Jurrassic Park’ın açılışında gençlere çağrı

Jurrassic Park’ın açılışında gençlere çağrı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler