İstifalar devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığında görevli 6 il başkan yardımcısı ve 1 il yönetim kurulu üyesi, 1 Kasım seçimlerinde İzmir'de başarısız oldukları gerekçesiyle istifa ettiklerini duyurdu.MHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Hakan Ürün, Meh

İstifalar devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığında görevli 6 il başkan yardımcısı ve 1 il yönetim kurulu üyesi, 1 Kasım seçimlerinde İzmir'de başarısız oldukları gerekçesiyle istifa ettiklerini duyurdu.

MHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Hakan Ürün, Mehmet Koyukan, Alpay Gökmen, Cumhur Tüzemen, Mustafa Karakuş ve Rıza Sönmez ile yönetim kurulu üyesi Gökhan Gökçedağ, 1 Kasım seçimlerinde İzmir'de başarısız oldukları gerekçesiyle yazılı bir açıklama yaparak istifa ettiklerini duyurdu.

"PARTİ ŞAHSİ MALIMIZ DEĞİLDİR"

Yapılan açıklamada, "Kamuoyuna ve MHP camiasına vereceğimiz en önemli mesaj bizim Milliyetçi Hareket Partisinden kopamayacağımız gibi Allah'tan başka hiçbir kuvvetin de bizi partimizden koparamayacağıdır. 1 Kasım seçim sonuçları, İzmir'de başarısız olduğumuzun kanıtıdır. Yıllardır şerefle hizmet ettiğimiz MHP İzmir İl Yöneticiliği ve Başkan Yardımcılığı görevimizden istifa ediyoruz. Demokrasilerde kural bellidir; başarısız olan gitmeli, yerini daha iyilerine bırakmalıdır. Parti bizim şahsi malımız değildir" denildi.

"İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYBETMİŞ BULUNMAKTAYIZ"

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Milli mücadelenin başladığı İzmir'de Hasan Tahsin ruhunda hareket eden bizler; bu şehir için, bu ülke için çalışan, üreten ve bu ülkenin demokratik hukuk düzeni içinde devamlılığının sürdürülebilmesine inanan insanların güvenini kaybetmiş bulunmaktayız. Bize inancın, güvenin ve umudun kaybolduğu bu ortamda bulunduğumuz koltuğa yapışmak değil, bu koltuğu hak edenlere bırakmak yakışır. Bu koltuklara, koltuktan güç alan değil, güç verenlerin oturması gerekir. Bu koltuklara bizden daha sosyal, daha çalışkan, bu ülkenin insanlarını daha mutlu edebileceğine inanan, projeleri olan, katkı koyan, atak, halkla bütünleşen, halktan olan, aynı dili konuşan, ortak akla saygılı, anlaşılır, çalışkan ülküdaşlarımız oturabilsin diye biz temsilimizde olan makam ve koltuklarımızı boşaltıyoruz. Genç ve yeni fidanlara yol açıyoruz. Milliyetçi, ülkücü camia dipsiz kuyudur, imkan verildiğinde kendi içinden nice cevherler çıkaracak kapasitededir. Ülkenin içinde bulunduğu karamsar ortamdan ülkeyi yine milliyetçi, ülkücü camia aydınlığa çıkaracaktır. Umutsuzluğa gerek yoktur. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Ne mutlu Türk'üm" diyene."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler