İsmail Hacıoğlu; ''Hep birlikte yeni Türkiye''

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı iş adamı İsmail Hacıoğlu, seçim çalışmalarına başladı.

İsmail Hacıoğlu; ''Hep birlikte yeni Türkiye''

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı iş adamı İsmail Hacıoğlu, seçim çalışmalarına başladı.

İlçe teşkilatlarını ve teşkilat büyüklerini ziyaret eden İsmail Hacıoğlu gittiği yerlerde büyük ilgiyle karşılaşıyor.

Trabzon ve Türkiye’nin güçlü geleceği için bu yola çıktığını belirten İsmail Hacıoğlu, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı kutlu yürüyüşte, taşın altına elimi fazlasıyla koymak istiyorum. Projeci bir aday adayı olarak her zaman üzerime düşenin görevin fazlasını yerine getirmek için çalıştım bundan sonrada çalışmaya devam edeceğim. Trabzon ve Ülkemize milletvekili olarak hizmet etmeyi inşallah Allah bize de nasip eder” dedi.

Hacıoğlu; ''Ben buraya kendi iradem haricinde Alllah razı olsun bizi seven dostlarımızın halkımızın teveccühüyle beraber bizi vekil kılmasıyla beraber oturduk. Yarın öbür gün Allah nasip ederde sizlerin vekaletiyle beraber devletin bürokrasisinde yer aldığımızda sizler için en iyisi en güzeli neyse bizim verebilecek olduğumuz mücadeleyi gece gündüz yorulmadan usanmadan, sizlerle beraber el ele gönül gönüle kol kola kardeşlik birlik beraberlik içerisinde yürüteceğiz.'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset