İsmail Hacıoğlu: “Bu Memleket meselesidir”

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı İsmail Hacıoğlu Haber61’e konuştu.

İsmail Hacıoğlu: “Bu Memleket meselesidir”

Haber61 – Haber Servisi - AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı İsmail Hacıoğlu çalışmalarını sürdürüyor.

Bugün yapılan AK Parti Temayül yoklamasında delegelerle yakından ilgilenen Hacıoğlu Hbaer61’e yaptığı açıklamada “Bu sadece bir parti veya şahsi olarak bir vekillik meselesi değildir. Memleket meselesidir” dedi.

TEMAYÜLDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İsmail Hacıoğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Yaklaşık olarak 10 gündür çalışıyoruz. Çok güzel bir tempoda çalışma yaptık. Kalabalık bir ekibimiz var. Onlarla beraber bütün ilçelere katılım sağladık. Sadece ilçe merkezleri ile değil, esnafla beraber kucaklaştık, vatandaşla beraber iç içe olduk. Dertlerini dinledik, önerilerini aldık. Güzel bir çalışma yaptık. İyi olacağını düşünüyoruz. İnşallah güzel bir çalışma ile beraber 24 Haziran’daki beklentimiz olan seçimi ilk turda geçeceğimizi düşünüyoruz.

Temayül bir birlik, beraberlik, kardeşlik çatısı altında vekillerin birbirine sarılması, güzle beraber poz vermesi, insanların bugün buraya teşrif edip özgür iradelerini kullanmaları Bizler adına güzel olacağını düşünüyorum. İnşallah hakkaniyetli, adaletli bir şekilde kararlar verilecektir. Temayülle ilgili güzel çalışmalar yaptık burada. İnşallah vatana, millete hayırlı olur diyoruz.

Bizim önceliğimiz vatanımız. Bir liderimiz var, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Onun gibi bu işe gönül vermiş, vatana millete hizmet etmek isteyen ve eden arkadaşlarımız var. Onlarla beraber bizde mücadelemizi ortaya koyacağız. Hiç gece gündüz, demeden yılmadan kesinlikle çalışacağız. Bu sadece bir parti veya şahsi olarak bir vekillik meselesi değildir. Memleket meselesidir. Sonuna kadar irademizi ortaya koyup gereğini yapacağız inşallah.”

İsmail Hacıoğlu: “Bu Memleket meselesidir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset