İslam’a hakaret eden CHP’li üyeye sert tepki

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, CHP'nin Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Ali Aydoğan'ın Hazreti Muhammed'e hakaret içeren açıklamalarına tepki gösterdi.Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Akar, düşünce ve ifade özgürlüğü bahane edilerek,

İslam’a hakaret eden CHP’li üyeye sert tepki

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, CHP'nin Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Ali Aydoğan'ın Hazreti Muhammed'e hakaret içeren açıklamalarına tepki gösterdi.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Akar, düşünce ve ifade özgürlüğü bahane edilerek, Hazreti Muhammed'e hakaret edilmesinin kabul edilemez olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Özellikle barış ve kardeşliği önceleyen sevgi, şefkat ve rahmet Peygamberi Hz. Muhammed'e yönelik bu ağır hakaret provoke amaçlıdır ve CHP'li Belediye Meclis bilgisizliğini ortaya koymuştur. Peygamberimiz, alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. O, insanlığa kurtuluş ve huzur getirdi. İnsanlık onun sayesinde cehaletten ve zulümden kurtuldu. Hiç kimsenin bir başkasının dini ve milli duygularıyla, inançlarıyla alay etmeye hakkı yoktur. Bizler sevgi ve merhamet dini İslam'ın temsilcileriyiz. Biz kimsenin peygamberine, kitabına hakaret etmeyiz ve kimsenin kutsalına hakaret edilmesine izin vermeyiz. Ali Aydoğan'ı kınıyor ve sarf ettiği sözleri esefle karşılıyoruz."

CHP'Lİ ÜYE NE DEMİŞTİ ?

Aydoğan, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, "Bizim yalancı Muhammed'e ve onun uydurduğu tanrıya inancımız yok" demişti.

İslam’a hakaret eden CHP’li üyeye sert tepki

İslam’a hakaret eden CHP’li üyeye sert tepki

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler