İş adamı Maraboğlu’ndan AK Parti kongresi öncesi taş

Nasıl liste oluşturuyorsanız, her dönem, halktan kopuk, uzak, soğuk.

İş adamı Maraboğlu’ndan AK Parti kongresi öncesi taş

Haber61/Haber Servisi - Süzer Seyahat Turizmin sahibi, Beşirlispor Kulübü Başkanı Bülent Maraboğlu, AK Parti kongresi öncesi açıklamalarda bulundu. Maraboğlu, "Nasıl liste oluşturuyorsanız, her dönem halktan kopuk, uzak, soğuk ve alakasız" dedi. 



Uyarılarda bulunan iş adamı Maraboğlu, AK Parti Trabzon İl Yönetici adaylarının halkın sevdiği tanınan yüzler olmadığını öne sürerek, “İktidar partisinin  yönetici adayları babadan oğula yönetici oluyorlar. Maddi anlamda güçlü olan hiç bir vasfı olmayan halkın tanımadığı insanlar buraya geçiyor bizde bakıyoruz! Bu sadece AK Parti için geçerli değil siyasi partilerin çoğu böyle yapıyor. Siyasette görev alanlar vatandaşlarla kurumlar arasında köprü görevi görmek iletişim kurmak zorundalar. Lakin öyle isimler görüyoruz ki toplumda alakası olmayan, toplumla istişare içerisinde olmayan ikili diyaloglardan yoksunlar! Birilerinin referansıyla koltukları işgal ediyorlar. Sadece bu yöneticiler birbirleriyle iletişim içindeler. Birbirlerini tanıyorlar. Halk onları tanımıyor. Her nedense kurumlarla kendi aralarında işler bitiyor. Hiçbir vatandaşın işini gördükleri yok. Yeniden böyle bir yönetim olacaksa biz bu düzene karşıyız. Bu listeleri belirleyici insanların bu konuları göz önünde bulundurarak sağ duyulu davranmalarını rica ediyoruz.” diyerek tepki gösterdi.

Maraboğlu sözlerini şu şekilde bitirdi; “Söylediğim sözler bazı kesimlerin tepkisine yol açabilir. Fakat tanınmış insanlar iş başında olmuş olsaydı biz de biraz rahat ederdik. Adamlar siyasetçilerin yerine bilindik insanlardan yardım istiyorlar. Biz de elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset