İngiliz mevkidaşıyla görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım milletvekili genel seçimlerinin neticesi hakkında kendisini tebrik etmek üzere arayan İngiltere Başbakanı David Cameron ile görüştü.Başbakanlık kaynaklarından yapılan açıklamada, "Sayın Başbakanımız, 1 Kasım milletvekili

İngiliz mevkidaşıyla görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım milletvekili genel seçimlerinin neticesi hakkında kendisini tebrik etmek üzere arayan İngiltere Başbakanı David Cameron ile görüştü.

Başbakanlık kaynaklarından yapılan açıklamada, "Sayın Başbakanımız, 1 Kasım milletvekili genel seçimlerinin neticesi hakkında kendisini tebrik etmek üzere arayan İngiltere Başbakanı David Cameron'la görüşmüştür. İki ülkede güçlü hükümetlerin görev aldığına dikkat çeken Cameron, ikili ilişkiler ve başta DAEŞ'le mücadele, göç krizi, G-20 ve Avrupa Birliği olmak üzere uluslararası gelişmeler bağlamında iki ülkenin yoğun bir gündemi bulunduğunu ve Sayın Başbakanımızın kuracağı yeni Hükümetimizle çalışmayı beklediklerini ifade etmiştir" denildi.

Açıklamanın devamında, "Sayın Başbakanımız Cameron'a teşekkür etmiş; iki yakın müttefik olarak Türkiye ve İngiltere'nin ortak tehdit ve sınamalarla karşı karşıya olduğunu ve iki güçlü Hükümetin önderliğindeki ülkelerimiz arasındaki işbirliğinin her zamankinden daha fazla önem arz ettiğini kaydetmiştir" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler