HDP seçim öncesi Batı illerinde bayrak kullanmayacak

2 Ekim’de seçim beyannamesini açıklayacak ve adaylarını tanıtacak olan HDP’de, partinin fikir mimarları olarak gösterilen Sırrı Süreyya Önder, Sezai Temelli, Meral Danış Beştaş, Saruhan Oluç ve Ayhan Bilgen, yeni seçim stratejileri ve sloganları üzerinde

HDP seçim öncesi Batı illerinde bayrak kullanmayacak

2 Ekim’de seçim beyannamesini açıklayacak ve adaylarını tanıtacak olan HDP’de, partinin fikir mimarları olarak gösterilen Sırrı Süreyya Önder, Sezai Temelli, Meral Danış Beştaş, Saruhan Oluç ve Ayhan Bilgen, yeni seçim stratejileri ve sloganları üzerinde çalışıyor.

MİLLİYETÇİLİK HASSASİYETİ

Barajı aşma hedefi dışında iki önemli başlık belirlendi. 7 Haziran’da “Bizler Meclis’e” sloganını kullanan partide 1 Kasım kampanyası için öne çıkan iki slogan “Bizler Hükümete” ve “Bizler Yönetime” oldu. Barış vurgusunu sık sık dillendirecek olan HDP, “Barış Kazanacak” sloganını da kullanacak.

pkk_9225_2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset