Haydar Revi: "Emin adımlarla ilerliyoruz"

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Haydar Revi: "Emin adımlarla ilerliyoruz"

AK PARTİ Trabzon İl Başkanı Haydar Revi seçim çalışmalarının çok verimli bir şekilde devam ettiğini belirterek “2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz. Sırada 2053 ve 2071 hedefleri var. ”dedi.

AK Partinin Trabzon’da önemli bir oy oranına sahip olduğunu ifade eden revi şunları söyledi: “Partimiz kurulduğu günden beri Trabzon’da büyük bir teveccüh görüyor. Bu teveccüh her seçim yükselen oy grafiğimize yansımaktadır. Milletimizin partimize olan teveccühü bizleri daima memnun etmiş ve bizler de bu teveccühe karşı her zaman üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek adına büyük çalışma ve hizmetler yaparak milletimize mahcup olmadık. 1 Kasım seçimlerinde Trabzon’un 6 Milletvekilinden 5’ini partimizin kazandığı günden bu güne kadar geçen süre içerisinde ülkemizin yaşamış olduğu onlarca hadiseye rağmen büyük bir başarılara, büyük projelere imza attık. Bu süre içerisinde darbe girişimleri dahi bizleri Milletimize hizmet etmekten geri bırakamadı. Hem darbeleri bertaraf ettik hem küresel güçlerle, yerel işbirlikçileri ile mücadelemizi sürdürdük hem de büyük projeleri gerçekleştirdik.  Kurulduğumuz günden beri bütün yatırım ve hizmetleri baz aldığımızda son 15 yılda Trabzon’a 27,89 Milyar TL Trabzon’a yatırım yaptık.”

Haydar Revi:

24 Haziran seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunu ifade eden Revi “Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kalıcı hale geleceği 24 Haziran seçimleri ülkemiz için yeni bir süreç yeni bir başlangıç olacak. Parlamenter sistemin hantal ve sürekli karmaşalarla sekteye uğradığı bir sistemden doğrudan vatandaşlarımızın iktidarı seçerek güven oyu verdiği, aktif ve icracı bir sisteme geçiş yapıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile birlikte ülkemiz dünyanın en büyük ekonomik ve stratejik gücü olan 10 devleti arasına girme yolunda önemli bir ivme yakalayacaktır.” şeklinde konuştu.

Haydar Revi:

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yükselişe geçeceğinin altını çizen Revi şunları söyledi: “15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Millet olarak tek vücut olduk milli mutabakatı sağladık. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile yapmış olduğumuz Cumhur İttifakına Büyük Birlik Partisi de destek vererek Milli bir güç merkezi oluşturduk. Cumhur ittifakı Milletimizin sinesinde büyük bir karşılık buldu. Milletimiz ülkemizi çökertmeye kalkışan küresel güçlere karşı oluşturduğumuz Cumhur ittifakını sahiplendi. Bunu seçim çalışmalarımızda sahada çok net bir şekilde görüyoruz. Cumhur İttifakıyla birlikte Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 1. Turda yüksek bir oy oranı ile başkan seçerken aynı zamanda yine milletimizin desteğiyle güçlü bir meclis oluşturarak istikrarın devamını sağlayacağız.”

Haydar Revi:

Bütün teşkilat mensupları ile birlikte sürekli sahada çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Revi “Milletimiz AK Partinin hizmetlerinden gayet memnun ve bu hizmetlerin devamını istiyor. Milletimiz belirsizlik ve istikrarsızlık istemiyor. Trabzonlular her şeyin farkındadır. Kimlerin neler yapabileceğini gayet iyi biliyorlar. Sahada yapmış olduğumuz seçim çalışmalarında bu gibi geri dönüşleri memnuniyetle duyuyoruz. Sağlık imkânlarından tutunda bütün yatırım ve hizmetler için bizlere teşekkür eden vatandaşlarımız bizlere dua ediyor. Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve sizler başımızdan eksik etmesin diyorlar. Milletimiz de çok iyi biliyor ki AK Parti giderse hizmet biter. Milletimiz afakî ve karşılığı olmayan söylemleri hiç dikkate almadan yapılan hizmet ve yatırımların farkında ve bilincinde karar veriyor.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler