Haydar Revi: “Değişiklikler muhakkak olacak”

Haydar Revi’den Haber61’e önemli açıklamalar.

Haydar Revi: “Değişiklikler muhakkak olacak”

Haber61 - Haber Servisi - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Haber61’e önemli açıklamalarda bulunarak “Yürütme Kurulunu ben oluşturacaksam değişiklikler olacak muhakkak” dedi.


Trabzon’da katıldığı sempozyumda açıklamalarda bulunan Revi, sempozyum ile ilgili olarak “Gerçekten son dönemde ülkemizin en önemli meselelerinden biri burada masaya yatırıldı. Buradan Trabzon’un Kurtuluş gününde bütün ülkeye bir mesaj verildi. Artık madde bağımlılığı Uyuşturucu terörle eş tutuluyor. Güzel bir gün. 76 Vilayetten gelen muhtarlarımız var.” dedi.

Kısa zaman sonra yapılacak olan AK Parti Trabzon İl kongresi ile ilgili konuşan Başkan Revi, “Cumhurbaşkanımız şehrimizi şereflendirecek, onun için kongre tarihimizin belirlenmesinde biraz uzama oldu. Ama şimdi kongre tarihimizde kesinleşti. 25 Mart Pazar günü saat 12:00’de Giresun var, 15:002de bizim kongremiz var. 24 Martta Samsun kongresi ver. Dolayısıyla 24-25 Mart’ta Cumhurbaşkanımız bölgemizde olacak. 25 Mart’ta da bizi şereflendirecek. Kongre salonu olarak Hayri Gür’ü düşündük. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bunun için bir tecrübemiz var. Bu kapsamda komisyonumuzu oluşturduk. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Heyecanlıyız. Kongre heyecanından daha önemlisi Cumhurbaşkanımızın şehrimizi, kongremizi şereflendiriyor olması. Bütün vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

ŞUANDA ADAY YOK

Haydar Revi, şuanda başkan bir aday olmadığını belirterek, “Ak Partimizin müthiş bir organizasyonu var. Bir hiyerarşisi var, bir parti disiplini var. Bana partimiz önemli görevler verdi. 37-38 aydır da il başkanlığı görevini yürütüyorum. Bu görevin devamı yönünde başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere genel merkezimiz bir karara varırsa devam edeceğiz. Şuanda görünen o şekilde. Tabi bu bir kongre ve bayrak değişimi. Bu il başkanlığında a olabilir, yönetimde de olabilir. Yürütme Kurulunu ben oluşturacaksam değişiklikler olacak muhakkak. Arkadaşlarımızdan devam edenler olacaktır, ayrılmak isteyenler olacaktır. Sonuçta bir performans sistemimizde var bütün bunlara bakarak yeni bir yönetim Kurulu oluşturacağız.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset