Hatice Öztürk: "Şehrimiz adına en iyisini yapmaya çalıştık"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hatice Öztürk'ten önemli açıklamalar...

Hatice Öztürk: "Şehrimiz adına en iyisini yapmaya çalıştık"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hatice Öztürk, Trabzon’un Ak Pati iktidarı döneminde önemli yatırımlar aldığını, yapılan yatırım ve hizmetlerin devamı ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kalkınma hamlesini sürdürebilmesi için, 24 Haziran Genel Seçimleri ile Başkanlık seçiminin öneminin büyük olduğunu ifade etti. 

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

GÜÇLÜ AK KADROLARLA DURMAK YOK YOLA DEVAM 

24 Haziran’a yapılan olan Genel Seçimlerde, AK Parti’den 6 Milletvekili adayı için 59 isim aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bu 59 isim arasında en dikkat çeken isimlerden biri de Mimar Hatice Öztürk. Öztürk, yıllardır Trabzon’un iş hayatında, siyasetinde, spor dünyasında ve sosyal hayatında olan bir isim. Ortahisar Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederek AK Parti’den aday adayı olan Öztürk gittiği her ilçede, her mahallede, her ziyarette büyük bir teveccüh görüyor. 

İsterseniz önce Hatice Öztürk’ü tanıyalım, 

1993 yılında KTÜ. Müh. Mim. Fak. Mimarlık Bölümün’nden mezun olmasıyla Prestij Mimarlık adında kendi Mimarlık Ofisimi açtı ve yıllara yayılanbir iş hayatına başladı. 

Trabzon inşaat çevresine Uygulama Projeleri çizmenin yanı sıra eşine ait Öztürk İnşaat ve Yap-San şirketlerinde de uygulama projeleri çizerek inşaat yapmaya devam etti. 1996 yılında yüksek lisansa başladı. Halen Öztürk Grup İnşaat adı altında eşiyle birlikte iş hayatına devam eden Öztürk,  Trabzon Mimarlar Odası Üyesi... 

İş hayatının yanı sıra sosyal hayatta da aktif olan Öztürk, Şehit Aileleri Derneği ve Sakatlar Derneği’nde yöneticilik yaparken pek çok sivil toplum örgütü ve yardım derneklerinde gönüllü olarak çalışmasıyla vatandaşların gönlünde ayrı bir yer kurdu. 

TRABZONSPOR KONGRE ÜYESİ

2007 Genel Seçimlerinde Trabzon’da DP’nin ilk bayan ismi olarak 4.sıra Milletvekili Adayı olan Öztürk,  sadece iş, sosyal, siyaset alanlarında değil sporda da aktif olarak rol aldı. Öztürk, Trabzonspor Kongre Üyesi olarak ‘’Trabzonluyuz, Trabzonspor olmazsa olmazımız’’ dedi.  

2008’de TOBB’un bünyesinde oluşturulan TTSO Kadın Girişimciler Kurulu kurucu üyesi olan Öztürk, 2015’e kadar İcra Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Uzun zamandır olduğu gibi halka hitap ederek halen bazı yayın organlarında köşe yazıları yazan Öztürk, 2013 yılında ise siyasi yolculuğuna AK Parti’ye üye olarak devam ederken,  2014 Yerel Seçimlerinde Trabzon Ortahisar Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. Bunun yanında ayrı süre zarfında 4 yıl İmar Komisyon Üyeliği yaptı. Ayrıca Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği üyeliği yaptı. İyi derecede İngilizce ve Rusça dillerini bilmenin yanında orta derecede Arapça ve Osmanlıca biliyor. Hatice Öztürk, evli ve bir çocuk annesi.

YERELDEKİ HİZMETTEN, GENELDE HİZMETE

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler nedeniyle AK Parti'den Trabzon Milletvekili aday adayı olmak için Ortahisar Ak Parti Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederek bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Öztürk, “Türkiye’nin zor günlerden geçtiği bu dönemde, yerel yönetimde hizmet ettiğim bu kutlu davaya, genel yönetimde de hizmet etmek istiyorum” dedi. 

Bunun için gerekli bilgi, tecrübe ve donanıma sahip olduğunu ifade eden Öztürk, ‘‘Şunu iyi biliyorum ki bu vatan çocuklarımızın bize emanetidir. Onlara iyi bir gelecek ve sorunsuz bir ülke bırakmak için, ülkemiz Başkanlık sistemine geçerken; dünya lideri, mazlum milletlerin ümidi olan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında hep birlikte kenetlenerek, sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte, Başkanlık Sistemi yolunda yürümek en büyük isteğimdir’’

TEŞKİLATLARI ZİYARET ETTİ

Gittiği her programda büyük ilgi gören AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Hatice Öztürk, Trabzon’un bir çok ilçesine ziyaretlerde bulundu. 

Teşkilat ziyaretlerinde parti mensuplarının yoğun ilgisinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Öztürk, "Trabzonumuzun doğusundan batısına güneyine her yerini bilen birisi olarak gittiğimiz her yerde bizi tanıyan bizi güler yüzle karşılayan ziyaretimizle hoşnut olan bizi yüreğinde hisseden insanları görmek çok güzel bir duygu” dedi. 

HER ŞEHİRLE BAĞ KURDUK 

Öztürk "Yıllardır Trabzon’un iş hayatından siyasetine sivil toplum kuruluşlarından spor dünyasına ve sosyal hayatına kadar birçok mecralarında birçok alanlarında görev aldım. Birçok dernekte gönüllülük esasıyla çalıştım tek gayem bu şehrin insanına bu şehre ve ülkemize Allahın izni ile en güzel hizmetler yapmaktı. Güzel işlere imza attık, güzel birliktelikler, güzel dostluklar, arkadaşlıklar, ortaklıklar, siyasi birliktelikler kurduk. Trabzon ile sadece Ankara değil, ülkenin her şehrinde hemen hemen gönül bağı kurduğumuz dostluklarımız oldu. 

Tek amacımız şehrimizin kazanmasıydı, şehrimize katkı sağlamaktı işte bu yolda biz Hatice Öztürk olarak tanındık. 

Hiçbir menfaat hiçbir çıkar hiçbir ayrımcılık beklemeden şehre ne katabiliriz onu düşündük. Ülkemiz için ne yapabiliriz onu hesap ettik. Çok şükür güzel şeyler yaptık ki gittiğimiz her yerde kapılar bize açılıyor sadece kapılar değil gönüller bize açılıyor” ifadelerini kullandı. 

AK PARTİ AYRICALIĞI 

Öztürk, sözlerine şu şekilde devam etti: ‘Aday olduğumuzu duyan gerek Ankara’dan gerek İstanbul’dan, Mardin’den Antalya’ya, Batman’dan İzmir’de kadar yani ülkenin her tarafından sevdiklerimiz bize olan desteklerini ilettiler. Trabzon’un merkezinden ve birçok ilçesinden destek ve iyi dilek temennileri aldık. Doğru yolda olduğumuzun göstergesidir tüm bunlar. Tabii ki her şeyin başında Allah’ın takdiri geliyor. Allah izin verirse şehrime ve bu vesileyle ülkeme en iyi hizmeti yapmak için aday adayı oldum. Türkiye tarihindeki en iyi kadrolara sahip AK Parti’den aday adayı olmanın en güzel ayrıcalığını hissediyorum. Partimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese tabii ki başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, geçmişten bugüne kadar görev yapmış tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, teşkilatımızdaki tüm başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza ülkenin bu önemli seviye yükselmesinde katkı sağlayan tüm partililerimize teşekkürü borç biliyor ve onlarla çalışıyor olmaktan gurur duyduğumu ifade ediyorum’’

TEŞKİLATIN HEYECANI BİZE GÜÇ VERİYOR 

Öztürk, ‘’Partinin mihenk taşı olan teşkilatlarımızda yaptığımız buluşmalarda onların gözündeki heyecan çalışma azmi bitmek tüketmek bilmeyen gönüldaşlıkları dava arkadaşlıkları bizim sorumluluklarımızı ve ne kadar onurlu bir göreve talip olduğumuzu bir kez daha gözler önüne seriyor. İşte tam bu noktada biz de üzerimize düşenin fazlasını yapmak için yola çıktık Allah tüm arkadaşlarımızın yolunu açık etsin’’dedi. 

TEŞKİLATLARI ZİYARET ETTİKTEN SONRA

Tüm hızıyla, durmadan çalışmalarına devam eden Öztürk, partililer ve vatandaşlardan samimi duygular aldıklarını ifade ederken ‘‘Gittiğimiz her ziyarette görüyoruz ki, şahsımıza yüksek teveccüh var ve mecliste olmamız yönünde samimi temenniler var. Tabi ki bunun kararını verecek olan genel merkezimizdir, partimizin üst düzey yöneticileridir. Ama dedim ya teşkilatımız sağ olsun, nereye gitsek şahsımıza gösterdikleri yüksek oranda teveccüh bizleri çok mutlu ediyor.  Yola çıktığımız arkadaşlarımız var, hepsi birbirinden değerli ve kıymetli. Hepsine başarılar diliyorum. Siyaset uzun soluklu bir iş, bu yola çıkmakta bu yoldan dönmek de öyle kolay değil. Çok şükür yılların verdiği tecrübe ve şehrin hassasiyetleri noktasındaki bilgi birikimimiz gittiğimiz yer yerde bizlere artı olarak geri dönüyor. Bizleri misafir eden tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.

MECLİS TOPLANTISINA MİSAFİR EDİLEREK VEDA ETTİ

2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den seçildiği Ortahisar Belediye Meclisi üyeliğinden istifasının zor bir süreç olduğuna dikkat çeken Öztürk,  son kez katıldığı meclis toplantısında yaşadığı duyguları da anlattı. 

Şehre en iyi hizmeti verebilmek için burada Ortahisar Belediye Meclisinde görev aldığına dikkat çeken Öztük, "Sayın Başkanım, değerli meclis üyeleri arkadaşlarımla hepimiz,  farklı siyasi partilerden geldik ama o sıralara oturduğumuz süre boyunca şehrimiz adına en iyi hizmeti verebilmek için ortak kararlarla hareket ettik.’’

ŞEHRİMİZ ADINA EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK

Siyasi görüşlerimizi, düşüncelerimizi bir kenara bıraktık. Şehrimiz adına en iyi kararları alıp en iyi hizmet için gayret gösterdik. Bu zaman boyunca mecliste çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar kurduğumuza inanıyorum. Tüm meclis üyesi arkadaşlarım hepsi benim için ayrı ayrı bir değer gerçekten.  Belediye çalışanlarımız ve personellerimiz dahil hepsine çok teşekkür ediyorum. Bize çok katkı verdiler. 

Yıllardır iş hayatının içindeyim, siyasetin içindeyim, sosyal hayatın içindeyim ve spor dünyasındayım. Yıllardan beri aktif siyasetin içindeyim. 

Biz bu yollarda yürürken insan biriktirmişiz şimdi bunu aday adayı olduğumda çok iyi gördüm. Dostluklar arkadaşlıklar biriktirmişiz. Şuna inanıyorum ve biliyorum ki hiçbir makam hiçbir şey kalıcı değil. 

KALICI OLAN DOSTLUKLAR ARKADAŞLIKLAR..

Kalıcı olan her zaman dostluklarımız, arkadaşlıklarımız, biriktirdiğimiz insanlar. 

Şuanda zorlu bir yola girdim aday adaylığı için başvuru yaptım bu yüzden Ortahisar Belediye Meclisi’nden ayrıldım. 

Gayret bizden takdir Allah’tan, biz gayret gösteriyoruz ama Rabbim ne yazmış bilemem, inşallah en hayırlısını yazmıştır. İtikadı sonsuz bir kardeşiniz olarak gayretimi göstereceğim ama en sonunda olur veya olmaz “hayırlısı buymuş” diyeceğim. Tabi daha sonra sizlerle her alanda tekrar karşılaşmaya devam edeceğiz" dedi. Samimi ve içten konuşmasının ardından yeni geldiği umre seferinden getirdiği hurmaları mecliste ikram eden Öztürk, yapılan şakalar ve başarı dileklerinin ardından veda etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset