Hatice Öztürk: "Kazanılan zaferler iman üzerine işlenerek"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hatice Öztürk'ten 19 mayıs mesajı.

Hatice Öztürk: "Kazanılan zaferler iman üzerine işlenerek"

Haber61 – Haber Servisi - AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hatice Öztürk 19 Mayıs Atatük’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Öztürk şu ifadeleri kullandı;

“Yurdumuz ateş çemberinin içindeyken ve işgal altındayken o dönem ki tüm imkansızlık ve zorluklarla kazanılan zaferler iman üzerine işlenerek kazanılmıştır. Çalışan bir gençlik, üreten bir gençlik, imanı bütün bir gençlik asla yıkılmaz. Bu düşünceyle hareket etmesi gereken günümüz gençlerine çok iş düşüyor. 19 Mayıs, Cumhuriyetimizin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın ifadesidir. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın bütünlüğü, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını veren Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset