Haluk Pekşen: “Kürtlere minnettarız”

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen önemli açıklamalarda bulundu.

Haluk Pekşen: “Kürtlere minnettarız”

Haber61 / Haber Servisi  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen katıldığı bir tv programında önemli açıklamalarda bulundu.


TÜRKİYE HANGİ KUTUPTA YER ALACAK

Haluk Pekşen dünyanın iki kutuplu bir yapıya doğru gittiğini belirterek, “Sayın Erdoğan’ın son haftalardaki tavrı enteresan. Büyükelçi Suriye Rusya ve İran’la toplantı yaptılar. O bölgedeki kuklaların ne nitelikte olduğu önemli değil. Önemli olan kuklacılar. Rusya yetkilisi Karadeniz artık bir Türk gölü değildir dedi. Rusya’nın içinde bulunduğu 5’liye yeni katılımlar olduğunda dünya iki kutuplu bir yapıya gidecek. Türkiye hangi kutupta yer alacak.” dedi.

AKP’Yİ YÜCE DİVANA GÖTÜRECEK ÇOK KONU VAR

CHP’nin durumu hakkında konuşan Haluk Pekşen, “Yeni kadrolarla genç, dinamik, kararlı ve herkesi kucaklayacak bir yapıya kavuşacağız. Bu iktidarı devirecek o kadar veri var ki. Bir sürü konu var AKP’yi yüce divana götürecek konu var.” şeklinde konuştu.

KÜRT KARDEŞLERİMİZE MİNNETTARIZ

Pekşen 40 yıldır mücadele eden Kürt kardeşlerimize minnettarız diyerek, “Benim hiç tereddüdüm yok. Biz çok güçlü bir ülkeyiz. Benim gibi Karadeniz’de yaşayan insanlar dâhil Kürt kardeşlerimize minnettarız. 40 yıldır içlerinde var ama direnmesini bildiler. Teröre geçit vermediler.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler