"Hainlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hakkari Yüksekova'da şehit düşen askerlere rahmet dileyerek, "Ülkemizin birliğine ve beraberliğine yönelen tüm hainlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" dedi.Samsun'da hemşehrilerine teşekkür için başla

"Hainlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hakkari Yüksekova'da şehit düşen askerlere rahmet dileyerek, "Ülkemizin birliğine ve beraberliğine yönelen tüm hainlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" dedi.

Samsun'da hemşehrilerine teşekkür için başlattığı ilçe ziyaretlerine Asarcık ilçesinde devam eden Bakan Çağatay Kılıç, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 7 Haziran'dan sonraki süreçte, teröre karşı kararlılıkla mücadele edileceğinin sinyalini ortaya koyduğunu hatırlatarak, "Ülkemizin birliğine ve beraberliğine yönelen tüm hainlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Milletimiz de 1 Kasım seçimlerinde birliğimizin, beraberliğimizin en büyük nimetimiz olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu" diye konuştu.

Bakan Kılıç, Hakkari Yüksekova'da şehit düşen askerlere rahmet dileyerek, "Ülkemizin birliğine ve beraberliğine yönelen tüm hainlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, 7 Haziran seçimleri sonrası özeleştiri yaptıklarını ve bu özeleştiri doğrultusunda 1 Kasım seçimlerine gittiklerini anlatırken, "Milletimiz bize "siz sorumluluk altındasınız, biz size güveniyoruz ama bu işin de gereğini yapmalısınız" dedi. Biz 78 milyon vatandaşımıza hizmet edecek projelerimizle, milletimizin geleceğine hizmet edecek projelerimizle, 2023,2053 ve 2071 hedeflerimize hep beraber yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin 2001'de kurulan AK Parti'nin ilk günkü aşkla yoluna devam ettiğini belirten Bakan Çağatay Kılıç, şöyle konuştu:

"Siz de bu çağrımıza karşılık "hep beraber yürüyoruz" dediniz, teşekkür ediyoruz. Asarcık için, Samsun için ve Türkiye için hayırlı ve uğurlu olsun. Bu seçimin hiçbir kaybedeni yoktur. Bu seçimde Türkiye kazanmıştır, Samsun kazanmıştır, Asarcık kazanmıştır. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Millete hizmet etmek demek Hakk'a hizmet etmek demektir. Burada görmüş olduğunuz tüm milletvekillerimizle Samsun ve Asarcığımızı Meclis'te en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu gururu bize yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerle yürümekten gurur duyuyoruz. Allah sizden razı olsun ve bize sizin gibi yol arkadaşı verdiği için hamdü senalar olsun" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset