Hacıosmanoğlu’na bir eleştiri de Bakan’dan

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız" açıklamasına, "Herkes kendi seviyesince konuşuyor. Ben bunun cevabını Karadeniz'in dik duran kahraman

Hacıosmanoğlu’na bir eleştiri de Bakan’dan

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız" açıklamasına, "Herkes kendi seviyesince konuşuyor. Ben bunun cevabını Karadeniz'in dik duran kahraman kadınlarına bırakıyorum" yanıtını verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kurumlarında yetişen ödül almış sporcu çocuklarla Rixos Otel'de bir araya geldi. Etkinliğe ödüllü sporcular ve eski milli futbolcu Tanju Çolak da katıldı. Etkinliğin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Gürcan, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Gaziantepspor maçının ardından yaptığı "Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" açıklamalarına cevap vererek, "Herkes kendi seviyesince konuşuyor. Ben bu sorunun cevabını Karadeniz'in dik duran kahraman kadınlarına bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset