Güngör: "Asıl kazanım iktidar olursak olacak"

CHP Trabzon 35. Olağan İl Kongresi 19 Mayıs spor salonunda yapıldı. Başkan adayı Turgay Güngör Haber61.net'e açıklamalarda bulundu. Güngör, "Biz eksiklikleri gördüğümüz için aday olduk. 55 bin üniversite öğrencisinin olduğu yerde 5 bin öğrenci yoksa eksik

Güngör: "Asıl kazanım iktidar olursak olacak"

CHP Trabzon 35. Olağan İl Kongresi 19 Mayıs spor salonunda yapıldı.

Başkan adayı Turgay Güngör Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.

Güngör, "Biz eksiklikleri gördüğümüz için aday olduk. 55 bin üniversite öğrencisinin olduğu yerde 5 bin öğrenci yoksa eksikliğimiz var. Kadınalrımız yoksa sıkıntımız var. Bunları görüyoruz. Delegeler bizde destek verirse bir daha ki kongrede bir tane boş yer bırakmayacağız. Delege pazarlığı yok. Bizin 20 yönetimimize 40 başvuru oluyorsa sıkıntı yaşıyorsunuz. Yetmiyor. Zaman zaman bazı ufak tefek yer sıkıntısından kaynaklanan sorunlar oluyor. Önemli olan CHP kazansın. Kim alırsa alsın CHP’nin başarısı için olacak. Asıl kazanım iktidara gelirsek olacak." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset