"Gün üç hilalde kenetlenme günüdür"

Milliyetçi Harekat Partisi'nin milletvekili aday listelerinin belli olmasının ardından MHP Trabzon 3. sıra Milletvekili adayı Dr. Hüseyin Örs Haber61'e açıklamalarda bulundu. Listeleri değerlendiren Örs seçmene çağrıda bulunarak"Gün ,üç hilalde kenetlenme

"Gün üç hilalde kenetlenme günüdür"

Milliyetçi Harekat Partisi'nin milletvekili aday listelerinin belli olmasının ardından MHP Trabzon 3. sıra Milletvekili adayı Dr. Hüseyin Örs Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Listeleri değerlendiren Örs seçmene çağrıda bulunarak"Gün ,üç hilalde kenetlenme günüdür" dedi.

MHP'den Trabzon 3. sıra Milletvekili Adayı olan Dr. Hüseyin Örs, listelerin ülkeye ve Trabzon'a hayırlı olmasını dilediğini belirterek " Teşkilatlarımız ve aday adaylarımız ile birlikte 1 Kasım 2015 seçimleri için var gücümüzle çalışacağız. Gün, üç hilalde kenetlenme vemilliyetçi hareketi Trabzon'da 1. parti yapma günüdür" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset