Genelkurmay Başkanı ile görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile yaptığı görüşmede Akar'dan Rus makamların Suriye-Türkiye sınırında meydana gelen ihlallere yönelik getirdikleri izahata ilişkin bilgileri dinledi.Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye

Genelkurmay Başkanı ile görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile yaptığı görüşmede Akar'dan Rus makamların Suriye-Türkiye sınırında meydana gelen ihlallere yönelik getirdikleri izahata ilişkin bilgileri dinledi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, Suudi Arabistan Krallığı Dışişleri Bakanı Adil el Cubeyir ile görüşmesinin ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ı kabul ederek, haftalık devlet günü görüşmesi yaptı. Davutoğlu ile Akar'ın görüşmesinde Suriye ve Irak sınırındaki gelişmeler, terör operasyonlarındaki son durum ele alındı. Orgeneral Akar, Başbakan Davutoğlu'na Rus makamların Suriye-Türkiye sınırında meydana gelen ihlallere yönelik getirdikleri izahata ilişkin olarak bilgi verdiği bildirildi.

Orgeneral Akar'ın Başbakan Davutoğlu ile görüşmeden önce Başbakan Müsteşarı Kemal Madenoğlu ile bir görüşme yaptığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler