"Gençlik AK Parti için her zaman önemli"

K Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, gençliğin, AK Parti için her daim önemli olduğunu ve olmaya da devam edeceğini bildirdi.   Revi, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin 18 ilçe başkanının katılımıyla gerçekleştirilen İlçe Gençlik Kolları Başkanları

"Gençlik AK Parti için her zaman önemli"
K Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, gençliğin, AK Parti için her daim önemli olduğunu ve olmaya da devam edeceğini bildirdi.
 
Revi, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin 18 ilçe başkanının katılımıyla gerçekleştirilen İlçe Gençlik Kolları Başkanları Toplantısına katıldığını belirtti.
 
Gençlik kolları yöneticileriyle sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiklerini vurgulayan Revi, "7 Haziran ve 1 Kasım'da partimizin dinamosu olan gençlik teşkilatlarımız, 2019 ve 2023 hedeflerine adım adım ilerlerken bizim için çok önemli bir yerdedir. Bu değer anlayışına uygun bir şekilde iletişimimizi sürekli hale getirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Revi, gençliğin, AK Parti için her daim önemli olduğuna ve olmaya da devam edeceğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:
 
"2019 yılında oy kullanma hakkına sahip olacak genç seçmen sayısı, bir önceki seçimlere göre daha fazla olacak. Sizlerle birlikte önümüzdeki 4 yıl içinde bu hususa dikkat kesilerek faaliyetlerimizi yürüteceğiz. İl Gençlik Kolları Başkanımız Halim Yılmaz başta olmak üzere  kıymetli ilçe gençlik kolları başkanlarıma bu süreçte önemli görevler düşmektedir. Dün olduğu gibi, bundan sonra da sizlerle olacağız ve taleplerinizi ivedi bir şekilde yerine getireceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset