Fransa’da devletine ’katil’ diyen muhalefet gördünüz mü?”

Başbakan Davutoğlu, Ankara'daki saldırının hemen ardından "katil devlet" naraları atanlara, Paris'teki saldırıdan sonra Fransızların gösterdiği birlik ve dikkati örnek göstererek yüklendi. Başbakan, "Fransa'da devletine "katil" diyen muhalefet gördünüz mü

Fransa’da devletine ’katil’ diyen muhalefet gördünüz mü?”

Başbakan Davutoğlu, Ankara'daki saldırının hemen ardından "katil devlet" naraları atanlara, Paris'teki saldırıdan sonra Fransızların gösterdiği birlik ve dikkati örnek göstererek yüklendi. Başbakan, "Fransa'da devletine "katil" diyen muhalefet gördünüz mü?" diye sordu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezinde yeni dönem AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi. Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, Ankara'daki saldırının hemen ardından "katil devlet" naraları atanlara Fransa'yı örnek göstererek, "Paris saldırıları açık şekilde gösterdi ki terör, dünyanın her yerinde, her toplum için tehdittir. Ankara Garı saldırısı sonrasında, biz daha yaralılarımızı hastanelere yetiştirme, cenazelerimizi toplama gayreti içindeyken, devlete "katil devlet" diyen, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bana "bu terörün sorumlusu sizler" diye hitap eden o vicdansızlar var ya, şimdi Fransa'daki olaydan sonra Fransız muhalefetinin, aydınlarının, basınının gösterdiği tepkiden ders almak zorundalar. Fransız medyasında bir tane ceset fotoğrafı gördünüz mü? Devletine katil diyen muhalefet gördünüz mü?" ifadelerini kullandı.

TERÖRLE MÜCADELE

Başbakan Ahmet Davutoğlu, terörle mücadelede kararlılık mesajı da vererek, "Terör bu topraklardan temizlenene kadar mücadelemiz devam edecek" dedi. Yurt dışından mevkidaşlarının AK Parti'nin 5 ay içinde oylarını nasıl yüzde 9'a yükselttiğini sorduğunu anlatan Başbakan, onlara verdiği cevabı şöyle açıkladı:

"Samimiyet, samimiyet, samimiyet"

Fransa’da devletine ’katil’ diyen muhalefet gördünüz mü?”

Fransa’da devletine ’katil’ diyen muhalefet gördünüz mü?”

Fransa’da devletine ’katil’ diyen muhalefet gördünüz mü?”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset