"FETÖ gelecek, hesap verecek"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "O FETÖ de bitecek. Gerekli cezayı görecekler."

"FETÖ gelecek, hesap verecek"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 16 Nisan’ın büyük bir dönüm noktası olduğunu, sandıktan evet çıkması ile terör örgütlerinin bitme korkusu yaşadığını dile getirerek, "O FETÖ de bitecek. Gerekli cezayı görecekler. Bu millete yapılan alçaklık, hainlik suçsuz kalmayacaktır. FETÖ gelecek hesap verecek o alçak" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’in Bayındır ilçesinde, ‘Orman Mahallelerini Destekliyor Sertifika Dağıtım Merasimi’ne katıldı. Bayındırlılar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Bakan Eroğlu, Bayındır’a yaptıkları yatırımların süreci hakkında bilgiler verdi. Eroğlu, Fidan Borsası kurduklarını hedeflerinin ise dünyaya fidan ihraç etmek olduğunu kaydetti.

"Bu topraklara düşman ayağı basamayacak"

Türk askerinin terör örgütlerini eksi 35-40 derecede inlerinde yakalayıp etkisiz hale getirdiğini belirten Bakan Eroğlu, "Çünkü bu bayrak ilelebet bu topraklarda dalgalanacak. Bu topraklara düşman ayağı basamayacak. Bunun için güçlü bir yönetim gerekiyor. Bu parlamenter sistem çok krizlere, cumhurbaşkanı başbakan arasında kavgalara sebep olmuştur. Hükümet sistemi ile rejim değil, daha büyük hedeflere imza atacak, dünya ekonomisinde söz sahibi olacak, küresel bir güç olacak Türkiye için yeni bir anayasa için evet diyeceğiz" diye konuştu.

"FETÖ gelecek hesap verecek o alçak"

16 Nisan’ın büyük bir dönüm noktası olduğunu dile getiren Bakan Eroğlu, "Hayır diyenler kimler, FETÖ, PYD hayır diyor. PKK’nın çete başları demiş ki ‘Evet derlerse biteceğiz ‘demiş. Şu anda bitecekler, kararlıyız. FETÖ 15 Temmuz’da kanlı alçak darbe girişiminde bulundu. Ama o FETÖ de bitecek. Gerekli cezayı görecekler. Bu millete yapılan alçaklık, hainlik suçsuz kalmayacaktır. FETÖ gelecek hesap verecek o alçak" ifadelerini kullandı.

"Kılıçdaroğlu milleti kandırma"

Kılıçdaroğlu’nun anayasa değişikliğine ilişkin 18 maddeyi okumadığını belirten Bakan Eroğlu, "Farkında değil, artık başbakanlık sistemi yok. Rejim değişikliği külliyen yalan, rejimimiz cumhuriyet. Biz herkesin fikrini serbestçe söylemesinden yanayız. Güzel fikirler fikirlerin çarpışmasından çıkar. Fikrini herkes açıkça söylesin, istediği gibi giyinsin, düşüncesini yaşasın. Kimsenin hayat tarzına karışmaya niyetimiz yok. Yıllarca İzmirliler size böyle dediler. 18 maddeyi oku Kılıçdaroğlu, varsa göster milleti kandırma" diye konuştu.

Muhalefetin gençlerin siyasete atılması yerine çelik çömlek oynamasından yana olduğunu belirten Eroğlu, gençlere seslenerek, "Sizler Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştasınız" dedi.

Bakan Eroğlu, konuşmaların ardından ailelere sertifikalarını dağıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler