Erzincan Seçim Sonuçları 2018 – Erzincan Milletvekilleri ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu

Türkiye’de bugün 27. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılıyor. Erzincan Seçim sonuçları , Erzincan Milletvekilleri listeleri ve detayları da burada

Erzincan Seçim Sonuçları 2018 – Erzincan Milletvekilleri ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu

2018 ERZİNCAN SEÇİM SONUÇLARI

ERZİNCAN SEÇİM SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Seçim sonuçları bu akşam saat 19.00 sularında açıklanmaya başlanması bekleniyor. Bu çerçevede Erzincan seçim sonuçları da anında burada yer alacak. 27. Dönem milletvekili genel seçimi ve cumhurbaşkanlığı seçiminin bir arada yapılacağı seçime 8 parti ve 6 cumhurbaşkanı adayı katıldı.

Erzincan Milletvekili Adayları;

AK Parti: Süleyman Karaman, Burhan Çakır

CHP: Ayhan Doğan, Tuğrul Yıldırım

HDP: Pınar Aytekin Özgüç, İbrahim Bozkurt

İyi Parti: Ayşe Şükran Alptekin , Cenani Dağhan Çakmak

MHP : Bekir Aksun , Mutlu Özdemir

Saadet Partisi: Ali Cebeci, Halil İbrahim Kutlu

Seçime katılan partiler , AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Vatan Partisi, HDP VE Hüdapar oldu. Cumhurbaşkanlığı adayları ise Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Doğu Perinçek ve Selahattin Demirtaş oldu.

Seçimlere Ak Parti, BBP ve MHP Cumhur İttifakı olarak, CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ise Millet İttifakı olarak katıldı.

2018 ERZİNCAN SEÇİM SONUÇLARI BURADA OLACAK

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler