Erdoğan’ı gülümseten tezahürat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir vatandaş, "boyuna kurban" diye tezahürat etti. Erdoğan da bu tezahürata gülümseyerek yanıt verdi.Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 3. TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası Kobi Şurası / All In Tech Zirvesi'

Erdoğan’ı gülümseten tezahürat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir vatandaş, "boyuna kurban" diye tezahürat etti. Erdoğan da bu tezahürata gülümseyerek yanıt verdi.

Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 3. TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası Kobi Şurası / All In Tech Zirvesi'ne katıldı. Zirve Kuran'ı Kerim hilafetiyle başladı. Programa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Yaşar Doğan, çok sayıda siyasi isim, işadamı ve STK katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını bitirip sahneden indiği sırada ise ilginç bir olay yaşandı. Erdoğan'ın sahneden ineceği sırada salondan bir kişi Erdoğan'a "boyuna kurban" diyerek seslendi. Yaşanan bu olay ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gülümsetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset