Erdoğan'dan sosyal medya üzerinden önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medyadan mesajlar yayınladı

Erdoğan'dan sosyal medya üzerinden önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Büyük Millet Meclisi 27’nci Dönem 2’nci Yasama Yılına dair sosyal medyadan mesaj yayımladı. Erdoğan ayrıca gündeme dair önemli konularla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2'nci yasama yılı dolayısıyla twitter hesabından mesaj paylaştı. Erdoğan: "Türkiye Büyük Millet Meclisi 27'nci Dönem 2'nci Yasama Yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Erdoğan, mesajda "Bugüne kadar milletimizle birlikte hareket ederek her sorunun üstesinden geldiğimiz gibi, bundan sonra da aynı başarılara imza atmayı sürdüreceğiz" dedi.

Paylaşımlarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yakın çevremizdeki güvenlik krizleri bizleri hedeflerimizden hiçbir zaman uzaklaştırmadı. Bundan sonra da terör örgütlerine karşı kararlılığımız sürecek." , "Uluslararası alanda her zaman olduğu gibi hassasiyet ve kararlılıkla ülkemizi aydınlık geleceğine hazırlıyoruz." , "Ekonomide, serbest piyasa kurallarından ve bütçe disiplininden asla taviz vermeden, ihtiyacımız olan reformları hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

Erdoğan'dan twitter'dan önemli mesajlarErdoğan'dan twitter'dan önemli mesajlarErdoğan'dan twitter'dan önemli mesajlarErdoğan'dan twitter'dan önemli mesajlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset