Erdoğan’dan şehit ailelerine taziye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırılarında şehit düşen polis ve askerlerin aileleriyle telefon görüşmelerine bugün öğleden sonra da devam etti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelere ve yak

Erdoğan’dan şehit ailelerine taziye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırılarında şehit düşen polis ve askerlerin aileleriyle telefon görüşmelerine bugün öğleden sonra da devam etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelere ve yakınlarına sabır ve metanet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit polis memuru İlker Narin'in babası Selim Narin, şehit polis memuru Ahmet Gılıç'ın eşi Akile Gılıç, şehit polis memuru Olgun Kurbanoğlu'nun eşi Asuman Kurbanoğlu, şehit komiser yardımcısı Burhan Gatfar'ın babası Zeki Gatfar, şehit piyade onbaşı Yusuf Beylem'in babası İsa Beylem, şehit piyade sözleşmeli er Batıkan Avcı'nın babası Köksal Avcı'yı da telefonla aradı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı telefon görüşmelerinde, ülkenin güvenliği, halkın huzuru için vatani görevini ifa ettiği sırada şehit düşen polis ve askerlere Allah'tan rahmet dilediği, şehit ailelerine her zaman yanlarında olacaklarını belirttiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset