Erdoğan’dan ABD’ye ’PYD’ tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PYD'yi terör örgütü kabul etmediklerini açıklayan ABD yönetimine tepki gösterdi.Bayram namazını İstanbul Emirgan Camii'nde kılan Erdoğan, namaz sonrası yaptığı açıklamada, Tüm İslam dünyasının kurban bayramını tebrik et

Erdoğan’dan ABD’ye ’PYD’ tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PYD'yi terör örgütü kabul etmediklerini açıklayan ABD yönetimine tepki gösterdi.

Bayram namazını İstanbul Emirgan Camii'nde kılan Erdoğan, namaz sonrası yaptığı açıklamada, Tüm İslam dünyasının kurban bayramını tebrik etti. Erdoğan, PYD'yi terör örgütü kabul etmediklerini açıklayan ABD yönetimini eleştirerek, "PYD ve YPG terör örgütüdür bize göre. ABD bedel ödemiyor, bedel ödeyen biziz. Bu yanlış bakışı tekrar değerlendireceklerdir diye düşünüyorum. DAEŞ'i de PKK'yı da terör örgütü olarak görüyoruz. AB de PKK'yı terör örgütü olarak ilan etmiştir. Biz terör örgütlerinin elinde onların silahını görünce rahatsız oluyoruz. Sanıyorum Sayın Başbakan ABD'de ortaklarla görüşmeleri olacak" dedi.

Erdoğan’dan ABD’ye ’PYD’ tepkisi

Erdoğan’dan ABD’ye ’PYD’ tepkisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler