Erdoğan Timmermans ve Avramopulos’u konuk etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB Komisyon Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile AB Göç, İçişleri ve Vatandaşlık Komiseri Dimitris Avramopulos'u kabul etti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Komisyon Başkan Yardımcısı Timmermans ile AB Göç,

Erdoğan Timmermans ve Avramopulos’u konuk etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB Komisyon Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile AB Göç, İçişleri ve Vatandaşlık Komiseri Dimitris Avramopulos'u kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Komisyon Başkan Yardımcısı Timmermans ile AB Göç, İçişleri ve Vatandaşlık Komiseri Avramopulos'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşmeye Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile diğer yetkililer katıldı. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 1.5 saat sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset