Erdoğan kalp krizi geçirdi mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Kızılayı Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında kalp krizi iddialarına yanıt vererek.  ''Dimdik ayaktayım kalp krizi geçirdiğimi söylüyorlar. Bir başka bir yerde kendi ülkesine ve milletine karşı böyle büyü

Erdoğan kalp krizi geçirdi mi?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Kızılayı Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında kalp krizi iddialarına yanıt vererek.  ''Dimdik ayaktayım kalp krizi geçirdiğimi söylüyorlar. Bir başka bir yerde kendi ülkesine ve milletine karşı böyle büyük nefret duyan böylesine büyük bir kinle saldıran başka bir kesim var mıdır bilmiyorum'' dedi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:
 
Geçtiğimiz yıl Kızılay'ın KDV ve stopaj istisnasından yararlanabilmesini sağlayan, kamu arsalarının ve binalarının bu kurumun istifadesine sunulmasına imkan verilen tasarı kabul edilmişti.
 
Kızılay'a tahsis edilen arsanın da Kızılay'a hayırlı olmasını temenni ediyorum.
 
Bizim milletimiz samimiyetinden emin olduğu herkese, her kuruma gönlünü de, kucağını da, imkanlarını da sonuna kadar açar.
 
Yeter ki milletimizin gönlündeki yerinizi sağlam tutun, diğer meselelerin süratle çözüm yoluna girdiğini göreceksiniz. Unutmayın arkanızda millet varsa kimse sizi engelleyemez, kimse önünüzde duramaz.
 
Şu anda dünyada bir tarafta Kızılay, bir tarafta Kızılhaç. Kızılay'ımızı daha da yaygınlaştıracağız.
 
BU NUMARAYA MESAJ ATIP KIZILAY'A BAĞIŞ YAPANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
 
Tüm vatandaşlarımızdan 2868 kısa mesaj numarasını asla unutmamalarını tavsiye ediyorum. Her fırsatta bu numaraya mesaj göndererek 10 lira bağışlayan herkese şükranlarımı sunuyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset