Erdoğan eşinin amcasının cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'ın amcası Aziz Gülbaran'ın (84), Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katıldı. Erdoğan cenaze töreninde eski Kur'an hocası Kemal Hut ile yan yana saf tuttu.Tedavi gördüğü hastanede kalbi duran Emine Erdoğ

Erdoğan eşinin amcasının cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'ın amcası Aziz Gülbaran'ın (84), Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katıldı. Erdoğan cenaze töreninde eski Kur'an hocası Kemal Hut ile yan yana saf tuttu.

Tedavi gördüğü hastanede kalbi duran Emine Erdoğan'ın amcası Aziz Gülbaran (84), hayatını kaybetti. Gülbaran için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Milletvekilleri Ali İhsan Arslan ve Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Adnan Polat ve Rıdvan Dilmen ile çok sayıda kişi katıldı.

Camiye eşi Emine Erdoğan ile birlikte gelen Erdoğan, eski Kuran hocası Kemal Hut ile yan yana saf tuttu. Camide Gülbaran ile birlikte 3 kişinin daha cenaze namazı kılındı. Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Aziz Gülbaran'ın cenazesi defnedilmek üzere Edirnekapı Mezarlığı'na götürüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze töreninin ardından Ankara'ya gitmek üzere havalimanına geçti.Erdoğan eşinin amcasının cenaze törenine katıldı

Erdoğan eşinin amcasının cenaze törenine katıldı

Erdoğan eşinin amcasının cenaze törenine katıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset