Erdoğan büyükelçileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gabon Büyükelçisi Hermann Immongault ve Slovakya Büyükelçisi Anna Turenicova'yı kabul etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Gabon Büyükelçisi Hermann Immongault'u kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Erdoğan büyükelçileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gabon Büyükelçisi Hermann Immongault ve Slovakya Büyükelçisi Anna Turenicova'yı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Gabon Büyükelçisi Hermann Immongault'u kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde Büyükelçi Immongault, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubunu sundu. Immongault, güven mektubunu sunmasının ardından büyükelçilik çalışmalarını takdim etti. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabon Büyükelçisi Immongault ile başbaşa görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Slovakya Büyükelçisi Anna Turenicova'yı kabul etti. Büyükelçi Trenicova da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubunu sunmasının ardından büyükelçilik çalışmalarını takdim etti. Hatıra fotoğrafının çekinilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükelçi Turenicova ile başbaşa görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Singapur Büyükelçisi Selverajah ile Somali Büyükelçisi Ali'yi kabul edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset