Erdoğan Abe’yla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Shinzo Abe'yi Mabeyn Köşkü'nde kabul etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk Başbakan Abe'yi Yıldız Sarayı'ndaki Mabeyn Köşkü'nde kabul etti. Akşam saat 17.10'da başlayan ve şu sıralar devam ede

Erdoğan Abe’yla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Shinzo Abe'yi Mabeyn Köşkü'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk Başbakan Abe'yi Yıldız Sarayı'ndaki Mabeyn Köşkü'nde kabul etti. Akşam saat 17.10'da başlayan ve şu sıralar devam eden görüşme basına kapalı gerçekleşiyor. İkili görüşmenin ardından Erdoğan ve Abe'nin ilerleyen saatlerde ortak basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile akşam yemeğinde bir araya gelecek. Japonya Başbakanı Abe, 15-16 Kasım tarihleri arasında Antalya Belek'te düzenlenecek G20 Liderler Zirvesi için bugün Türkiye'ye gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset