Elvan: Terörün kökünü kazıyacağız

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, teröre karşı ciddi bir mücadele başlatıldığını belirterek, "Terörün kökünü kazıyacağız" dedi.Partisinin Mersin'in Erdemli İlçe teşkilatı tarafından düzenlen

Elvan: Terörün kökünü kazıyacağız

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, teröre karşı ciddi bir mücadele başlatıldığını belirterek, "Terörün kökünü kazıyacağız" dedi.

Partisinin Mersin'in Erdemli İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan Elvan, AK Parti İlçe binası balkonundan vatandaşlara hitap etti.

"1 Kasım seçimleri sıradan bir seçim değildir" diyerek konuşmasına başlayan Elvan, "1 Kasım seçimleri Türkiye'nin seçimidir. 1 Kasım seçimleri ülkemizin istiklalinin seçimleridir, istikbalinin seçimleridir. O nedenle 1 Kasımı milletçe çok önemsemeliyiz. Ay yıldızlı bayrağımızdaki o hilalin kaşının çatılmasına asla izin vermeyeceğiz" dedi.

Ülke huzurunun bozulmasına asla izin vermeyeceklerini de ifade eden Elvan, "Ülkemizin istiklaline, istikbaline, istikrarına gölge düşürmek isteyenlere de asla izin vermeyeceğiz. Tek bayrağımıza, tek vatanımıza, tek milletimize, tek devletimize saldırmak isteyenlere de asla fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu.

"TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"

7 Haziran öncesi barış diye bağıranların seçim sonrası değiştiklerini anlatan Elvan, "Seçim sonrası terör faaliyetlerine başlıyoruz dediler. Biz çözüm süreci bilmeyiz dediler. Kandilden aldıkları talimatla Güney Doğu Anadolu bölgemiz başta olmak üzere ülkede terörist faaliyetlere, güvenlik güçlerimizi şehit etme girişimlerine başladılar. Bunun üzerine biz dedik ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti, güçlü bir devlettir. Artık devlet 90'lı yıllardaki Türkiye değildir. Biz artık İsrail'den alınan insansız hava araçlarını kullanmıyoruz. Biz artık kendi insansız hava araçlarımızı kullanıyoruz. Artık biz kendi Atak helikopterimizi kullanıyoruz. Teröre karşı ciddi bir mücadele başlattık. Samimiyetle inanabilirsiniz, terörün kökünü kazıyacağız" şeklinde konuştu.

Mersin ve ilçelerindeki yatırımların süreceğini anlatan Elvan, duran baraj inşaatlarının yeniden başlatılacağını, Erdemli ile Silifke'ye bağlı Taşucu arasındaki otoyolun 2016'ya kadar ihale edilerek yapımına başlanacağı müjdesini de verdi.

Elvan: Terörün kökünü kazıyacağız

Elvan: Terörün kökünü kazıyacağız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler