Domuz gribinden kaç kişi öldü ? Bakan açıkladı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğu, "Bugün itibarıyla H1N1 virüsü teşhisi konularak kaybettiğimiz vaka sayısı 8. Bunların 6 tanesi kronik hastalığı olan veya 65 yaşın üzerindeki hastalarımız" dedi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda mill

Domuz gribinden kaç kişi öldü ? Bakan açıkladı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğu, "Bugün itibarıyla H1N1 virüsü teşhisi konularak kaybettiğimiz vaka sayısı 8. Bunların 6 tanesi kronik hastalığı olan veya 65 yaşın üzerindeki hastalarımız" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerinin soru önergelerini cevapladı. Domuz gribinden 8 kişinin hayatını kaybettiğini açıklayan Müezzinoğlu, "Bugün itibarıyla H1N1 virüsü teşhisi konularak kaybettiğimiz vaka sayısı 8. Bunların 6 tanesi kronik hastalığı olan veya 65 yaşın üzerindeki hastalarımız; yani immün sistemi zayıf, direnci düşük veya kronik bir hastalığı olan 6 vakamız. 1 tanesi hamile bir annemiz, diğeri herhangi bir sağlık sorunu olmayan bir vatandaşımız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler