Devlet Bahçeli’ye ’’karikatürlü’’ eleştiri

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 7 Haziran sonrası MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin koalisyon görüşmelerinde kendisine getirilen tekliflere "hayır" demesini bir karikatür örneği üzerinden eleştirdi.Bakan Eroğlu, 1 Kasım seçim çalışmaları ka

Devlet Bahçeli’ye ’’karikatürlü’’ eleştiri

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 7 Haziran sonrası MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin koalisyon görüşmelerinde kendisine getirilen tekliflere "hayır" demesini bir karikatür örneği üzerinden eleştirdi.

Bakan Eroğlu, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında geldiği seçim bölgesi ve memleketi Afyonkarahisar'da, partisinin İscehisar ilçesinde gerçekleştirdiği mitinge katıldı. Mitinge Bakan Eroğlu'nun yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve çok sayıda partili katıldı.

Konuşmasında önce Türkiye'de yaşanan terör olaylarına değinen Bakan Eroğlu, terör örgütlerinin arkasında bazı batılı ülkelerin olduğunu ifade etti. Türk ve Kürt halklarının kardeş olduğunu vurgulayan Bakan Eroğlu, "PKK terör örgütü Kürtleri'n de, Türkleri'n de düşmanı. Çünkü bizim anlayışımızda şu var; "Türk-Kürt kalleştir ayrımcılık yapanda kalleştir." Onlar da bizim bin yıllık kardeşimiz. Ama PKK kanlı terör örgütüdür. Dolayısı ile biz de PKK ile mücadele ediyoruz, ama arkasında kimler var bunu biliyorsunuz. Birincisi Türkiye'nin başına bir takım problemler örelim Türkiye ilerlemesin. İkincisi şimdi de DEAŞ'ı çıkardır o da ne olduğu belli olmayan bir terör örgütü. DHKP-C'yi besliyorlar. Bir de bunların üç tane planı var Türkiye'deki istikrarı bozalım çünkü tek başına iktidar olduğu zaman Türkiye fırlayıp gidiyor. Bakın Gayri Safi Milli Hasılamız 230 milyar dolardan, 800 milyar dolara yükseldi. IMF'ye borcumuzu ödediğimiz gibi 5 milyar dolarda borç verecek şekilde Merkez Bankası dövizle doldu. Batı özellikle bilhassa biz Kıbrıs'a su götürünce batının gözü açıldı. Şu anda tam 7 tane şer cephesi "Türkiye'de istikrar olmasın, koalisyon olsun, Türkiye geri kalsın" istiyor. Dünyada kriz varken eğer eski Türkiye olsaydı inanın Türkiye'nin hali perişan olurdu. Enflasyon yüzde 90'na yükselirdi. Ama enflasyon canavarını yok eden hükümet bizim hükümetimiz" diye konuştu.

"DOLAYISI İLE MİLLET BAHÇELİ'Yİ SANDIKTA DA İNŞALLAH SANDIĞA GÖMECEK"

Konuşmasında daha sonra 7 Haziran seçimleri sonrası Türkiye'de yaşanan siyasi gelişmelere değinen Bakan Eroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bu dönemde hükümet kurulması için kendisine getirilen bütün teklifleri reddettiğini hatırlattı. İnternette yayınlanan bir karikatür üzerinden Bahçeli'ye yüklenen Bakan Eroğlu, "Geçen gün bir karikatür gördüm ve çok güldüm. Çok güzel bir karikatür. Espri olsun diye söyleyeyim sayın Bahçeli ya o bizi ilgilendirmez de karikatür olduğu için söyleyeyim, "niye evlenmediniz?" diye sormuşlar. Ya evlenince "evet" diyeceğim için. Dolayısı ile bir partinin vazifesi millete hizmettir. Yoksa "ya ben ona hayır, buna hayır" kardeşim sen o zaman her şeye hayır diyeceksen millet senin arkanda niye dursun. Dolayısı ile millet Bahçeli'yi sandıkta da inşallah sandığa gömecek. Sandıkta da millet ona hayır diyecek" dedi.

Bakan Eroğlu buradaki mitingin ardından ilçede belediye tarafından hazırlanan aşure dağıtım törenine katılarak vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Devlet Bahçeli’ye ’’karikatürlü’’ eleştiri

Devlet Bahçeli’ye ’’karikatürlü’’ eleştiri

Devlet Bahçeli’ye ’’karikatürlü’’ eleştiri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler