Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına Trabzon’dan ilk yorum

Devlet Bahçeli’nin AK Parti ile ittifakı resmen bitiren açıklamalarına Trabzon’dan ilk yorum geldi.

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına Trabzon’dan ilk yorum

Haber61 – Haber Servisi - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ankara’da partisinin grup toplantısında yaptığı ve AK Parti ile ittifak sürecini resmen bitiren konuşmasını, MHP Trabzon eski İl Başkanı Nihat Birinci Haber61’e değerlendirdi.

Bu noktaya gelineceğinin belli bir şey olduğunu belirten Nihat Birinci “Bizim ve Türk milletinin kırmızı çizgileri ile birileri oynamaya kalkarsa gelinecek nokta burası olur. Beklenen bir şeydi. Ben 20-25 günden beri bunu bekliyordum. Sonunda Genel Başkanımız noktayı koydu” dedi.

 “AK PARTİ’DE YUVALANMIŞ GAYRİ MİLLİ UNSURLARIN...”

Birinci açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Bizleri çağırmadılar ama gidişatın buraya doğru evrildiği gözüküyordu. Genel Başkanımız gayet samimi ve çıkarları öne alacak şekilde Belediye seçimlerine tekrar cumhur ittifakı üzerinden girilmesi talebinin AK Parti cephesinde çok olumlu karşılanmadığı bir gerçek. Bunun ardından özellikle ‘Andımız’ konusunda, AK Parti’de yuvalanmış gayri milli unsurların, andımızın okullarımızda çocuklarımıza okutulmaması şeklindeki beyanları ve hareket etmeleri, geçtiğimiz günlerde kader mahkumlarına af istememize karşı Tayyip Bey’in  rencide edecek açıklamaları ve sonunda andımız ile ilgili yaşanan sıkıntılar süreci buraya getirdi. Hayırlısı olsun.”

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına Trabzon’dan ilk yorum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset