Demirtaş'tan sen önce kendine bak

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, haddini aştı.  Kadın Çocuk demeden öldüren PKK terör örgütüyle arasına mesafe koyamayan Demirtaş Trabzon başkanını eleştirmek hadsizliğinde bulundu.  HDP Eş Genel Başkanı Selahattin

Demirtaş'tan sen önce kendine bak

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, haddini aştı.  Kadın Çocuk demeden öldüren PKK terör örgütüyle arasına mesafe koyamayan Demirtaş Trabzon başkanını eleştirmek hadsizliğinde bulundu. 

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İstanbul Tabip Odası'nda Özgür Hukukçular Derneği'nin düzenlediği "92. yılında Cumhuriyet ve Demokrasi" panelinde konuştu.

Konuşmasında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun tepki gören sözlerini hatırlatan Demirtaş, kendisinin kadınr çocuk demeden öldüren terör örgütünün uzuntası olduğunu unutarak Trabzon başkanı İbrahim Hacıosmanoğlunu eleştirmeye kalktı.

"Dün gördünüz işte bir spor kulübünün başkanı hakemleri 4 saat rehin almış çıktı kendisi itiraf etti. TCK'da suç var açıkça; "hürriyeti tahdit." Yani bir kişiyi alıkoyarsan TCK'ya göre suç. Bu adam bunu yapmış ve gururla diyor ki "uğruna canımı feda edeceğim liderim beni aradı da ondan sonra serbest bıraktım onları."

Ömrü hayatında masum kadın çoluk cocuk demeden öldüren PKK terör örgütünü bir kez bile kınayamayan Demirtaş konu Trabzon başkanı olunca kadın hakları savunucusu kesildi. Demirtaş  Sözlerini şöyle sürdürdü O beyefendinin eşi, kız kardeşi, annesi hiç kimse itiraz etmesin de onlar itiraz etsin ya. Çıksınlar desinler ki "kadın olarak yaşamak onursuzluk mudur" Biz senin gibi bir dakika yaşayacağımıza özgürlüğüne düşkün bir kadın gibi bir saniyede canımızı veririz daha iyidir. Kadın gibi yaşarız daha iyidir. Böyle bir anlayışı biz nasıl ülkemizde iktidar yaptık, nasıl yönetici seçtik" diye konuştu

Demirtaş'tan Hacıosmanoğlu'na tepki!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset