Demirtaş: Hadi bize oy veren şerefsiz...

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Tepekule Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Barış" toplantısında İzmirli partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. GÖNLÜNÜ HDP'YE VEREN MHP'LİLER Selahattin Demirtaş, burada yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı De

Demirtaş: Hadi bize oy veren şerefsiz...

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Tepekule Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Barış" toplantısında İzmirli partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

GÖNLÜNÜ HDP'YE VEREN MHP'LİLER

Selahattin Demirtaş, burada yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüklendi. Bahçeli'nin 'şerefsiz' söylemlerini hatırlatan Demirtaş, "Hadi bize oy veren şerefsiz, peki sizin seçmeninize ne diyeceksin? MHP'li seçmene ne diyeceksin? Oyunu MHP'ye vermiş, gönlünü bize vermiş olana ne diyeceksin?" dedi.

6 MİLYON OY VEREN

HDP Eş Başkanı Demirtaş, konuşmasını şöyle sürdürdü; "80 milletvekilimiz ile bu grubu parlamentoya taşımışken bundan rahatsızlık duyuyorlar. Siz renksiz solmuş bir çiçek koyarsanız nasıl ortaya çıkar? İşte bu yüzden HDP'yi mümkün olsa ülkeden atmak istiyorlar. Bizi bir an önce siyaset sahnesinden çıkarmak istiyorlar. Ama 6 milyon oy vereni bu ülkeden atmayı başardınız peki bize gönül veren 50 milyonu ne yapacaksınız?

"HADİ BİZE OY VEREN ŞEREFSİZ..."

Binlerce MHP'li CHP'li seçmen bize 'Allah razı olsun' dedi. Hadi bize oy veren şerefsiz, peki sizin seçmeninize ne diyeceksin? MHP'li seçmene ne diyeceksin?

"GÖNLÜNÜ BİZE VERMİŞ OLANA NE DİYECEKSİN"

Oyunu MHP'ye vermiş, gönlünü bize vermiş olana ne diyeceksin? Bu kadar ucuz bir politikaya asla düşmeyeceğiz. Irkçı faşizan politikalara asla teslim olmayacağız. Hep ötekini düşman ederek kendilerini güçlü kıldılar"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler